ຢ່າ​ຖິ້ມ! ຫົວ​ຜັກ­ທຽມ​ຂຶ້ນ​ໜໍ່ ​ເພາະ​ມີ​ສານ​ຕ້ານ​ອະ­ນຸ​ມູນ​ອິດ­ສະ­ຫຼະ​ສູງ ບຳ­ລຸງ​ຫົວ­ໃຈ

ນັກ­ວິ­ທະ­ຍາ­ສາດ​ແນະ­ນຳວ່າ​ຫາກ​ຈະ​ເລືອກ​ກິນ​ຫົວ​ຜັກ­ທຽມບຳ­ລຸງ​ຮ່າງ­ກາຍ​ແລ້ວ ​ຄວນ​ຈະເລືອກ​ກີນ​ທີ່​ມີ​ໜໍ່​ກຳ­ລັງ​ງອກ​ຂຶ້ນ ເພາະ​ຈະ​ໃຫ້​ສານ​ຕ້ານ​ອະ­ນຸ​ມູນ​ອິດ­ສະ­ຫຼະ​ມີ​ສັບ­ພະ​ຄຸນ​ບຳ­ລຸງ​ຫົວ­ໃຈ​ສູງ​ກວ່າ​ກະ­ທຽມ​ສົດ.

ຈາກ​ການ​ທົດ​ລອງ​ໃນ​ຫ້ອງປະ­ຕິ­ບັດ​ການ​ຫົວ​ຜັກ­ທຽມ​ທີ່​ມີ​ໜໍ່ງອກ​ເປັນ​ຫົວ​ຜັກ­ທຽມ​ທີ່​ເກັບ​ໄວ້ 5 ມື້​ມີ​ສັບ­ພະ​ຄຸນ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ຫົວ​ຜັກ­ທຽມ​ທີ່​ສົດ​ກວ່າ​ເນື່ອງ​ຈາ​ກວ່າ​ ສານ​ສະ­ກັດ​ທີ່​ໄດ້​ນຳ​ຫົວ​ຜັກ­ທຽມ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ຈະ​ສາ­ມາດ​ຄຸ້ມ​ກັນ​ເຊລ​ຈາກຄວາມ​ເສຍ​ຫາຍ​ບາງ​ຢ່າງ​ໄດ້​ດີ.

ມະ­ນຸດ​ເຮົາ​ຮູ້­ຈັກ​ສັບ­ພະ​ຄຸນຂອງ​ຫົວ​ຜັກ­ທຽມ​ມາ​ຕັ້ງ​ດົນ​ແລ້ວ ແລະ​ກິນ​ຫົວ​ຜັກ­ທຽມ​ດິບ ຫຼື ນຳມາ​ເຮັດ​ອາ­ຫານ​ເພື່ອ​ໃຊ້​ໃນ​ການ​ຫຼຸດ​ໄຂ­ມັນ​ໃນ​ເລືອດ​ແກ້​ຄວາມ­ດັນ­ເລືອດ­ສູງ ແລະ ໂລກ​ຫົວ­ໃຈ​ນອກ­ຈາກ​ນັ້ນ​ຍັງ​ເຊື່ອ​ວ່າ​ສາ­ມາດ​ສູ້​ກັບ​ມະ​ເຮັງ.

ດັ່ງ­ນັ້ນ ຫາກ​ເຫັນ​ຫົວ​ຜັກ­ທຽມທີ່​ຂຶ້ນ​ໜໍ່​ຢ່າ​ຟ້າວ​ເອົາ​ຖິ້ມ ໃບ​ທີ່​ງອກອອກ​ມາ​ກໍ່​ຍັງ​ສາ­ມາດ​ກິນ​ໄດ້ ​ແຖມສັບ­ພະ​ຄຸນ​ດີ​ອີກ​ກວ່າ​ຫົວ​ຜັກ­ທຽມດີບ​ອີກ.

ຕອບກັບ

ເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ຖືກເຜີຍແຜ່ໃຫ້ໃຜຮູ້ ບ່ອນທີ່ຕ້ອງການແມ່ນຖືກຫມາຍໄວ້ *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.