3 ວິທີຫຸງເຂົ້າບໍ່ໃຫ້ບູດ ແຖມເຂົ້າຫອມນຸ່ມໜ້າຮັບປະທານ

    ມື້­ນີ້​ແມ່​ບ້ານ​ຄົນ​ໃດ​ທີ່​ມີ ຄວາມ​ກັງ­ວົນ​ເລື່ອງ​ຂອງ​ການ​ຫຸງເຂົ້າ​ແລ້ວ​ບູດ​ໄວ ຊຶ່ງ​ຫຼາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ ຄິດ​ວ່າ­ການ​ທີ່​ເຮົາ​ເຄີຍ​ປະ​ເຂົ້າ​ໃຫ້ ບູດ​ຄາ​ໝໍ້​ຄັ້ງ​ໜຶ່ງ​ແລ້ວ​ຄັ້ງ​ຕໍ່​ໄປ​ເຂົ້າ​ທີ່​ຫຸງ​ນັ້ນ​ກໍ​ຢູ່​ໄດ້​ບໍ່​ດົນ​ເປັນ​ອັນ​ບູດ ອີກ​ຄັ້ງ​ເຫດ​ທີ່​ເປັນ​ແບບ​ນີ້​ເພາະ​ມີ ເຊື້ອ​ສະ​ປໍ​ຂອງ​ຈຸ​ລິນ​ຊີ​ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ອາ ຫານ​ບູດ​ເສຍ​ຕົກ​ຄ້າງ​ຢູ່​ໃນ​ໝໍ້​ຫຸງ ເຂົ້າ ເຖິງ​ວ່າ​ເຮົາ​ນຳ​ໝໍ້​ຫຸງ​ເຂົ້າ​ມາ​ລ້າງ​ໃຫ້​ສະ­ອາດ​ດ້ວຍ​ນ້ຳ​ຢາ​ແລ້ວ ເຊື້ອ​ຈຸ​ລິນ​ຊີ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ກໍ​ຍັງ​ຖືກ​ກຳ­ຈັດ​ອອກ​ໄປ​ບໍ່​ໝົດ ດັ່ງ­ນັ້ນ​ຕໍ່​ໄປ​ນີ້​ບໍ່​ຕ້ອງ ກັງ­ວົນ​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ​ເພາະ​ຜູ້​ຂຽນ​ມີ​ເຄັດ​ລັບ​ຫຸງ​ເຂົ້າ​ບໍ່​ໃຫ້​ບູດ​ມາ​ຝາກ​ກັບ 3 ວິ­ທີ​ຕໍ່​ໄປ​ນີ້:

  • ວິ­ທີ​ທີ1: ເວ­ລາ​ຫຸງ​ເຂົ້າ​ໃຫ້​ໃສ່ ນ້ຳ​ສົ້ມ​ສາຍ​ຊູ​ລົງ​ໄປ​ພ້ອມ ຫຼື ຈະ ເປັນ​ນ້ຳ­ໝາກ​ນາວ​ສົດ​ກໍ​ໄດ້ 1 ບ່ວງ ກາ­ເຟ​ແລ້ວ​ກໍ​ກົດ ຫຸງ​ຕາມ​ປົກ­ກະ­ຕິ ພຽງ​ເທົ່າ​ນີ້​ເຂົ້າ­ຫຸງ​ຂອງ​ທ່ານ​ກໍ​ຈະ ນຸ່ມ​ສວຍ​ງາມ ແລະ​ຫອມ​ໜ້າ​ຮັບ ປະ­ທານ​ແລ້ວ.
  • ວິ­ທີ​ທີ 2: ນຳ​ໝໍ້​ທີ່​ຫຸງ​ເຂົ້າ​ທີ່ ມັກ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຂົ້າ​ບູດ​ນັ້ນ​ໃສ່​ເກືອ ປະ­ມານ 1 ບ່ວງ​ແກງ​ປະ­ສົມ​ກັບ ນ້ຳ​ຈົນ​ເກືອບ​ເຕັມ​ໝໍ້​ແຊ່​ປະ​ໄວ້​ປະ ມານ 1-2 ຊົ່ວ­ໂມງ ເມື່ອ​ຄົບ​ແລ້ວ ກໍ​ລ້າງ​ໝໍ້​ໃຫ້​ສະ­ອາດ​ນຳ­ໄປ​ຫຸງ​ຄື ເກົ່າ​ຄັ້ງ​ຕໍ່​ໄປ​ຈະ​ລ້າງ​ໝໍ້​ໃສ່​ເກືອ​ປະ­ສົມ​ໄປ​ອີກ​ແລ້ວ​ກໍ​ລ້າງ​ຕາມ​ປົກ­ກະ­ຕິ​ປະ­ມານ 2-3 ຄັ້ງ ໝໍ້​ທີ່​ຫຸງ​ເຂົ້າ ແລ້ວ​ບູດ​ກໍ​ຈະ​ເຊົາ​ບູດ​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ.
  • ວິ­ທີ​ທີ3: ໃຫ້​ເຮັດ​ຄວາມ​ສະ ອາດ​ໝໍ້​ຫຸງ​ເຂົ້າ​ດ້ວຍ​ນ້ຳ​ຢາ​ລ້າງ ຖ້ວຍ ແລະ​ນ້ຳ​ສະ­ອາດ​ຕາມ​ປົກ​ກະ ຕິ​ກ່ອນ 1 ຄັ້ງ ຈາກ​ນັ້ນ​ຕື່ມ​ນ້ຳ​ສະ ອາດ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ໝໍ້​ຫຸງ​ເຂົ້າ​ປະ­ມານ 2 ຖ້ວຍ​ຕວງ ແລ້ວ​ກໍ​ກົດ​ປຸ່ມ​ຫຸງ ປົກ­ກະ­ຕິ​ເປັນ​ໄລ­ຍະ​ເວ­ລາ 15 ນາທີ (ສຳ­ລັບ​ໝໍ້​ຫຸງ​ເຂົ້າ​ຂະ­ໜາດ​ຄົວ ເຮືອນ) ຈະ​ສາ­ມາດ​ຊ່ວຍ​ທຳ­ລາຍ ເຊື້ອ​ຈຸ​ລິນ​ຊີ​ທີ່​ຕົກ​ຄ້າງ​ຢູ່​ໄດ້ ແລະ ຊ່ວຍ​ແກ້​ບັນ­ຫາ​ເຂົ້າ​ບູດ​ເສຍ​ງ່າຍ ກວ່າ​ປົກ­ກະ­ຕິ.

ຕອບກັບ

ເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ຖືກເຜີຍແຜ່ໃຫ້ໃຜຮູ້ ບ່ອນທີ່ຕ້ອງການແມ່ນຖືກຫມາຍໄວ້ *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.